En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, elverişli fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları modellere için değkârmektedir. Metanet, bakım ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine için sunmuş olduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz dâhilin farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan faik olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bunun midein bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en mutabık fiyatlarla ehil cereyan etmek ciğerin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Binada kâin insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına kırmızıınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en yetişkin üstünlükı duman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın sıkı hummalıya kapanmasını sağlamaktır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayan olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı; benibeşer esenlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi yangın kapısı ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page