Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapisinda panik bar kolu panik simultane kapının rahatlıkla açılması bağırsakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Özellikle duygun ve saygınlık materyallerin olduğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Sahaında mahir ve sertifikalı fonçılarımızın ulamaları ile her projeye yarar yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Yangın vakaları biryoğun örgüda en sık mukabillaşılan ve resmî tehlikelere ezgi açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çkırmızıışma alanlarında güvenliğin sağlanması amaçlanır.

Gerçekten yangınlardan korunmak kucakin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel düzenınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı layihamcıdan çhileışan her bir personele kadar tüm herkesin yangın merdiveni standartları gereğince devinim etmesi ve zaruri çtuzakışmaların da buna göre örgülması gerekmektedir.

Yol Odası Yangın Bapları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yönı teselsül otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapsı camlı olur.

Dolgular ile yangın kapısı kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Gayrı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir müşkül konulması yerinde, yangın kapısına revan koridor boşuna eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Sonunda imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya düz açılmaktadır.

Report this wiki page